PegazusTv Kft Hírlevele

PegazusTv Média és Oktató Kft.
H Í R L E V E L E
Bemutatkozik

 

 

 

 

 

Alkalmazott fotográfus képzés                                                                   

Egy olyan fotós oktatás, ahol a tanulók alkotnak, kiállítanak, műveiket megjelentetik, sőt nem csupán gyakorolnak, hanem leendő szakmájukban dolgoznak is…

A megszokott kép a magyarországi és ezen belül a nyíregyházi fotós oktatásokon, hogy  semmiben sem különbözik, csupáncsak nevében más OKJ-s képzésektől.

  A nyíregyházi PegazusTv Média és Oktató Kft. egyedülálló módon média-partnereinek és „szakmai öreg” tanárainak köszönhetően gyakorlati munkatevékenység közben tanít. Nem először elmélet, rágjuk-rágjuk, aztán utána jöhet a gyakorlás, hanem John Dewey elveinek megfelelően projektben, megoldandó feladatban gondolkodnak: problémamegoldás közben,   a feladat megoldása során tanulják tanulóik az elméletet, és gyakorolják be az adott munkatevékenységet.

Ezt csakis rugalmas, a dolgozó, vagy más intézményben tanuló diákok időbeosztását figyelembe vevő órarenddel és összeszokottan, egymás munkáját segítő-támogató tanári karral és gyakorlati oktatókkal lehet megoldani. De mivel a jó öreg puding próbája az evés, így minden képzés próbája, mennyit ér, mennyire állja meg a helyét a képzett. Bár tanulóik helyett nem tudnak elhelyezkedni és dolgozni, de ahogyan elmondták, olyan helyzetbe hozzák a náluk felkészítetteket, hogy máris megismerje őket a szakma és a leendő megrendelők.

Ezt a cél szolgálják a kiállítások, a honlapra www.kft.pegazustv.hu feltett képek és a most megjelent Hírlevél is. A színes oldalakon a fotósok referencia-munkái és néhány újságíró-tanuló legjobb cikkei harmonikusan, újságszerűen egészítik ki egymást. Ez a Hírlevél nem csak a közösségi házakban, hanem a médiapartnereknél is elhelyezésre került, és természetesen maguk a tanulók is kaptak belőle. A Hírlevél középső, fekete-fehér oldala a tanulókról ad hírt, máris hol állnak szakmailag. És ez az igazi büszkeség egy oktató cég esetében: bemutatni a legjobb tanulókat, akik máris különféle média-vállalkozások munkatársai, családi vállalkozásuk aktív tagjai, egyesületekben segítik fotós tevékenységükkel a munkát, közösségük megbecsült, ismert tagjai, vagy egy fotós, EU-s támogatású pályázat helyezettjei.

És mindez „még semmi”! A cég januárra kiállítást, nyárra pedig alkotótábort szervez.

Na, és hogy ne csak néhány tucat ember legyen ilyen szerencsés, most indult a következő csoport, amelyhez még lehet csatlakozni. Csupáncsak fotós érzék, érettségi bizonyítvány és kedv kell, meg elszánás, hogy ők is sikeresek legyenek. A PegezusTv Média és Oktató Kft. szlogenje ugyanis ez: sikerre visz!

Ez a cég mindent megtesz ezért, hisz tudják, az ő legnagyobb sikerük az oktatottak sikeressége!

A Hírlevél végén egy figyelmeztetés is van: Vigyázat! Lopják az ötleteink! Válaszd az elsőt!

Ez a figyelmeztetés, nem hiába van ott, csak nézzük meg, hol az ötlet és kik az utánzói.

Bővebb információ a képzésekről: www.kft.pegazustv.hu vagy e-mailben: siker@pegazustv.hu

 

Mindenkinek Áldott Karácsonyt, Boldog Új Évet
és SIKERT KÍVÁN
a PegazusTv csapata!
Rovatok: